Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CAZ INCREDIBIL: o GRAVIDĂ bolnavă de coronavirus a fost lăsată să plece acasă și mai apoi plimbată prin spitale

gravida

Da! Se  întâmplă în România anului 2020, când în întreaga țară e decretată stare de urgență, iar oamenii sunt sfătuiți să stea în case. O gravidă a fost diagnosticată cu COVID 19 și mai apoi lăsată să plece acasă. Ulterior, tânăra a fost plimbată între spitale până a ajuns la Maternitatea Bucur.

"Tânăra, însărcinată în două luni, ar fi venit din Anglia pe 16 mai iar de la aeroport ar fi ajuns direct la Maternitatea Polizu. Aici ar fi fost preluată de doi doctori și două asistente, echipați corespunzător, deși la acel moment femeia nu figura ca suspect de coronavirus. De la maternitatea Polizu, femeia ar fi ajuns la Spitalul Matei Balș unde a fost testată pentru coronavirus. De aici a fost trimisă acasă la Slatina, pentru autoizolare.

O zi mai târziu, marți, autoritățile află că tânăra este infectată și pentru că ea prezintă deja complicații cu sarcina revine la București. Marți spre miercuri, femeia este, în sfârșit, internată la Spitalul Bucur", scriu jurnaliștii de la Medika TV, în exclusivitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.